Stan med ida

orkar inte lägga in massa inlägg varje dag..

 men i tisdags var jag som sagt med ida, vi åkte till a6 & ner till stan. Hittade iaf ett linne ,och ida hittade massor med fina saker x) Vi kom fram till att alla kollade på oss på a6, menmen är väll nolifers som inte har ngt annat att kolla på.. vi kom även fram till att idas mobil låter mkt när man trycker och även har en rejäl vibrator. När vi kom hem gick vi ut och åkte snowracer, fick gå runt i hela Taberg för att hitta en fin backe... menmen, det blev 3 backar iaf.. sen gick vi in och drack varmchoklad och kollade på music and lyrics, när halva tiden på filmen hade gått så skulle ida hem.
sa hejdå till henne och så gick jag ner och kollade klart filmen sen när den var klar sjöng jag singstar och sen spelade jag call of duty sen gick jag upp och sov.  
Tack för en roolig dag.




 puss. <3

försovning

Jag och marcus försov oss idag så det blev inget stan, mitt fel för jag log och snoozade i 1 timme & sen kom det ingen mer så vi vaknade halv 12 och då var det ingen idé. (jag är ingen bra väckarklocka) 
Marcus åkte hem för 1-2 timmar sen och nu ska jag till honom.
puss & hejdå. <3

Marcus kväll.

    Snart kommer mackan, lr jag ska möta han nu & vi ska glotta film. Han ska sova hos mig för annars kommer han inte vakna imån när vi ska åka till stan och köpa jeans till han, så med andra ord är jag hans väckarklocka.   Nu vet jag inte vad jag ska skriva för jag ska sticka. Men hade (Y)


min nya blogg

Välkommen till min nya blogg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0