när fan ska dom ta slut



Snart kommer mackan, lr jag ska möta han nu & vi ska glotta film. Han ska sova hos mig för annars kommer han inte vakna imån när vi ska åka till stan och köpa jeans till han, så med andra ord är jag hans väckarklocka.   Nu vet jag inte vad jag ska skriva för jag ska sticka. Men hade (Y)
Tårar hit och tårar dit .. när fan ska dom ta slut? 


stan

Idag har jag varit med rebecca!
VI har varit på stan hela dagen hittade ett fint linne från gina och rr köpte tights och converse tror jag.
Vi köpte kaffe på waynes coffe, caffe latte smaksatt med hasselnöt, såå grymt förbannat gott.. jag säger bara en sak och det är ett måste att smaka! ;O
anyway.. Vi åkte hem och bestämde oss för att tälta.. men jag vet inte.. vi ska nog bara kolla film eller ngt. hihi kanske träffa petter och max, i dont know..
Gud. jag orkar inte skriva mer .. ska bara säga en sista sak och jag lyckas ALLTID komma med bussen, även ifall jag är i nödfall sen .. weird !

Men nu ska jag kila, PUSSSS 

är det någon som är bra på att göra design föresten ? isf kan ni ju skriva till mig för det är så tråkigt att ha en ful gammal hedlig design :(


något som gör ont


något som skär
något som gör ont
jag vet inte vad det är
törs inte fråga
att ständigt se
att hoppet bleknar
mer och mer
att ständigt krypa in
i det mörkaste hål
fälla den tår ingen får se
och sakta viska till sig själv
"jag orkar inte mer.."

meningslöst

Sitter hemma och har tråkigt skulle varit med marcus idag men det blev inte riktigt så.
Ska åka till honom vid 20.00 ikväll istället !
Imorgon ska jag troligtvis på semester men jag vet inte om jag vill hänga med, men vem kan tacka nej till havet lixom ? nej, det får bli en sova på saken-funderare  ! :)

Tidagare idag så har jag bara legat ute och solat, nästan så man inte kunde ligga still för det är ju såååå varmt ute (40 grader) .. sen efter det spelade jag lite badminton med mamma och sedan duschade jag !
blää, det är så varmt att man inte orkar skriva ;O

men PUSSS


måndag !



Den knepigaste, mest destruktiva och samtidigt utan tvekan den mest passionerade, intensiva och härligaste relationen jag någonsin har haft! Jag har bråkat otaliga gånger, smällt i dörrar, stängt in mig, kastat saker och gråtit så många gånger att jag tappat räkningen. Absolut avskyr! Men ibland älskar jag. Kan inte få nog! Dansar hela dagen, stänger in oss i sovrummet i flera timmar, sjunger när vi diskar, skrattar, säger att du är otroligt vacker idag och ingen kan se så bäst ut i den där tröjan! Det kan dock vända på två sekunder. Det är löjligt! Hemska fötter, ben, lår, rumpa, vill kräkas på magen, groteskt ansikte, finnar, påsar under ögonen! Ful! Dum! Korkad! Då blir jag bara arg. Lyssnar på arg, arg, arg musik och skriker, slår och vill inte se. Hemska människa! Till slut tittar jag upp och ser vem jag har framför mig, ber om ursäkt och försöker få fram smilgropar. Förlåt. Menade inte det jag sa. Du är fin. På riktigt!

Det pågår hela tiden. Vissa dagar funkar vi och ibland inte, men jag vet att det är rätt. Jag valde att fortsätta för att jag vet det! En dag kommer vi älska varandra utan hinder, utan bråk och bara älska nästan varje dag. Förhoppningsvis nästan varje dag. Just nu är det en fantastisk hat-kärlek som nästan blir beroendeframkallande. Detta har pågått i så många år och jag har faktiskt ingen aning om det tar slut imorgon eller om 60 år.

Jag lovade faktiskt. Lovade att älska mig själv i nöd och lust

 


RSS 2.0