Onsdag

Ytterliggare en PLUGG-PLUGG-PLUGG-dag :/
Känns som man har pluggat och pluggat men ingenting har fastnat.. Så får det väll när man tänker, men jag kan lyssna på lite musik en stund, men jag kan ta något och äta en stund, men jag kan logga in på fb en stund, men jag börjar hel och pluggar järnet 1 timme, hmm?!
åh, orkar inte! dumma prov, man får inte ens ha två prov på samma dag? vad tänker dom med?
blä.
Eftersom att vi har fått Datorer av skolan så finns ju allt på Datorn.. ist för papper och shit, så blir det lätt att man loggar in på msn,fb och allt. inte bra!
Men jag släckte iallafall ner alla lampor och tände massa ljus i rummen och datorn som lös upp lite, mysmysmysiii. Bild kommer!! ;D 


 mysmysmys


plugpluggplugg

Ledig Tisdag ---------> plugg,plugg,plugg, Samhäll,Engelska, Svenska!
Nehe, nu hinner jag inte skriva himla långa inlägg, för jag måste plugga plugga plugga!
Jag har har gjort en deal med mig själv, plugga i god tid innan proven, plugga minst 2-3 timmar varje dag till proven, och få vg eller hellst mvg på proven!

vet du någon bra inlärnings metod? :D


Söndag

Dagen är söndag. Klockan är 22.38 och jag ska kolla klart på filmen "juno" som jag skrev om i inlägget från fredags. okej jag ska förklara..
På något konstigt sett så somnade jag mitt i filmen, och vaknade på morgonen med kläder på, headsetet jämte mig, och datorn påslagen på stolen brevid sängen, snacka om trött? när man inte ens har hört ljudet från filmen ;) jajajajajaja, nu ska jag fortsätta kolla klart den (om jag inte somnar igen).
Godnatt gott folk! Tagga en vecka till i skolan nu då, tidiga morgonar.. ye we love it!


No picture tonight! :D

fredagutanmys

Nu ska jag och Marcus(tröja) (eftersom att Marcus inte är här) krypa ner i sängen och mysa framför film, Juno heter filmen och har aldrig sett den förr!
GodnattGodnatt!



Fredags[mys?]

Dagen är fredag. Klockan är 19.08 och jag skriver detta inlägg!
Skoldagen har varit skön. börjat 09.35, bussen gick 08.55 och jag vaknade 08.38. smsade dirre till Julia och hon vaknade av mitt sms (ohnooo, skyndaskyndaskynda,tänkte vi.. men vi insåg tillslut att vi skulle missa) nästa buss gick 09.14, vi skyndade oss till den. grejen var den att bara Juliax2 hann med den och jag missade.
Kollade ytterliggare än buss, men först tänkte jag att jag skiter i Historian kommer ändå komma försent. Så prickade in bussen som skulle gå klockan 10.34, fick springa ner ner.. men bussen åker iväg när jag är 5 M ifrån den.. kan vart 10 M, dont know! jag blev arg.. för jag skulle komma försent till nästa lektion som skulle börja.. jag började gå uppåt mot busshållplatsen längre bort, och väntade på nästa buss. "wohoo, jag kom på bussen". Dock åkte den jättejättejätte sakta och jag kom fram vid halv 12 och då skulle jag byta buss, hoppade på den bussen och det slutade med att jag sprang alla 6 trappor upp till tredjevåningen, utan några matteböcker. När jag kom in till matten, så börjar alla gå ut. och jag frågar vf? och jag får svaret "vi får gå, hon orkar inte ha matte". haha läraren orkade inte. gött!?!? nemen grejen var såhär.. matten börjar egentligen 10.55 men eftersom att hon skulle till barnmorskan så skulle vi börja 40 minuter senare (11.30-12.10) men när hon kom orkade hon inte ha matte (ellernågot) så vi fick gå. Så vi fick vänta någon timme på att svenskan skulle börja och sluta. För sen var det dags för film på spanskan, vi kollade på BARNHEMMET. Har redan sett den för ett tag sen med Marcus, men den var fortfarande läskig (om inte läskigare), blev ett par skrik några par gånger!
Klockan är 19.21, jahopp.. vad ska man göra nu? Fredagsmys skulle suttit fint. Fredagen är här, men vart är myset? någon annanstans. Så där sket det ju sig. 
Klockan är 19.33 och nu ska jag äta, ha en supertrevlig fredag!  












Svar från frågestunden!


fortsättning på frågestunden!


Fredag

Har varit sjuk sedan onsdags, men börjar bli frisk.. mest bara feber nu :)
Varit hemma från skolan ons,tors& fredag, men tkr jag var duktig som gick till skolan sista lektionen bara för att göra Spanskaprovet! och jag tror spanskaprovet gick galant, jag kunde allt utom två uppgifter.. så hoppas det var rätt det jag svarade på.
Var ju som sagt på stan i Tisdags så köpte ett par skor, tänkte lägga ut en bild på dom senare.
påtal om det så pågår ju min frågestund och den avslutas imorgon, väldigt bra frågor änsålänge! ;)
Ska hjälpa mamma med tacosen nu så byebye!
Ha en fortsatt trevlig fredags kväll!

Frågestund

                           

Yes, du läste rätt! Nu har jag bestämt mig för att ha en liten frågestund.
Så passa på att fråga mig vad ni undrar över och vill ha svar på! Den kommer hålla på till fredag-(lördag) beroende på hur många frågot ni ställt. Och senast söndag, kommer jag lägga ut alla svar och frågor på bloggen!

enjoy! <3

!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här i bloggen. Skriver mest om min vardag, om vad jag gör på dagarna.
Vill ni att jag ska skriva om något speciellt? så kommentera gärna något ni tycker jag ska börja skriva om :)

tex. dagens outfit, frågostund, allt från himmel och jord. :)


Tisdag

Ooooops, inte haft tid att blogga, SORRY!!

M
en nu har jag en liten stund över, eftersom att jag är ledig på tisdagar. Jag gick upp vid halv 12 ungefär, gick upp och åt något winerbröd med grädde i som mamma hade köpt och så spelade vi typ något memory. (haha)
Nu ska vi in till staden och möta upp bror, så ska vi köpa skor och sådana saker som behövs nu framåt vintern. " bättre förtidigt än försent".
Jag ska även få skolfotona i brevlådan idag & jag vågar INTE gå ut och hämta! haha.
Senare ikväll blire träning, och det är undebart!

byebye

 
JA, såhär ser jag ut idag då! haha.. Vad kul man kan ha det! ;)

Drömmer gör jag, annars dör jag.

Drömmer gör jag, annars dör jag.



måndag

Ny vecka och det börjades med MATTEPROV jippihoo!!
Mattetiden va från klockan 9-11, men jag och de flesta andra var klara runt nio och eftersom att jag alltid slutar klockan 11 varje måndag så fick jag gå hem när jag var klar. Men ist så gick jag till bäckadahl för att va med Iduss lite i skolan.. men såklart fick jag inte hänga med in på lektionen utan vänta utanför. Men det sket vi i och gick till stan ist och kollade lite i affärer och nu sitter vi på donkeeeeeeeeeeeeen för här är det gratis internet& värmt! :D



OBS! Glöm inte bort att köpa en kanelbulle idag, för idag är det kanelbullensdag! :)


RSS 2.0