Måndag

Slutade vid 12.00 idag, åkte hem o åt & snart ska jag åka upp och köpa en ny säng! Det ska bli väldigt ljuvligt att få sova i en sprillans ny säng. nananana. juste i fredags så fick vi våra skoldatorer och dom är oxå väldigt ljuvliga, det är oxå väldigt ljuvligt att sitta med dom på lektionerna och hemma, ehe. fast jag har redan en laptop så skoldatorn behövs ju egentligen inte hemma. ehe. Nu ska jag "sova middag" som man gjorde när man var lite för jag är jätte trött. ehe :D


helg

Heej.
förlåt har varit vääldigt frånvarande på bloggen nu över helgen.

Fredag
: Jag vaknade hos marcus och vi åkte till skolan, efter skolan mötte jag Marcus vid östra för vi skulle köpa present. Efter det åkte jag hem till Ida och vi åt och gjorde oss iordning sen stack vi på fest hos simon. När klockan var 11 drog jag,Ida,Rasmus & Sebbe in till staden och gick runt och sånt, sen kom jag och ida hem till henne vid halv 2 ;)

Lördag: Jag och ida vaknade vid 12, gick upp och åt frukost & kollade filmen "sommar med göran", när filmen var slut hämtade pappa mig. När jag kommit hem duschade & fixade jag mig och sen åkte på 40 fest, som var väldigt kul. Vid 4-halv 5 gick jag och marcus och la oss.

Söndag: Vaknade lyckligt jämte Marcus vid 12-tiden, och då var det bara att gå upp,äta & dra sig till dalen och kolla hockey cup, Det var oxå väldigt kul för dalen vann hela grejsen. Kom hem vid 6 åt, fixade med skoldatorn & sådant.

Nu ska jag sova, godnatt!


lektioner

Nu ska jag sova! för jag ska med ett tåg imorgon som går 07.10 WOOHOOOO!! :D:D:D
Imorgon börjar lektionerna, skit.. kommer vara jätte jobbigt att hitta överallt ;/
Godnatt!
 
pusssssssssssssss

Onsdag

Idag var klassen på uppteck, ett ställe med typ uppfinningar och smarthet och typ coola saker haha.
Vi hade 5 kamp & så fick vi gå in i en slagt (boll) så la man säg i kinapuffar och kollade upp så såg man stjärnhimlen som det ser ut på kvällen och då fick man se massa coola grejer.
På femkampen så vann mitt lag "lag 4 ", jag tyckte vi va ett bra team ihop (Y). Vi vann så mkt som en ministiftpenna, den är nog behövlig nu till skolan. Vi slutade ungefär vid 11 idag så när vi slutat gick jag till iduss och va med henne i skolan och sen slutade hon vid 1, då gick vi in till stan och åt, kollade affärer o så.  
Imorgon börjar skolan på riktigt och då går vi enligt schemat, nervöst.. kommer aldrig hitta :O


kommentera!






sluta blogga?

Jag kanske slutar att blogga?!
Många kollar & många orkar inte kommetera, vilket suger!

Jag
kanske slutar blogga för någon vecka bara eller för gott, i dont know typ.


Tisdag

Tisdag idag och det betyder att jag är ledig!
återkommer sen, bye!


Måndag

Idag har det varit skola, vi gjorde inte så mycket hade samtal med lärarna och sen fick vi våra skåp ( underskåp fick vi, bad!) Vi fick sluta efter att vi fått våra skåp så vid halv 12 fick vi gå hem.
Vi tänkte äta innan vi åkte hem men det var ju jätte lång kö och fanns inga bord, så vi skippade det.
Imorgon är jag ledig & på onsdag har vi en "klass dag" då har våran lärare bokat upptech så klassen ska dit och vi ska ha 5 kamp & kolla stjärorna lr ngt och så skulle vi fika.. haha! på Torsdag börjar skolan enligt schemat! lite nervöst, men det kommer nog gå fint!

För er som undrar så går jag på erikdahlsbergsgymnasiet och går samhäll-ekonomi i sp1b! :)



Söndag

Har varit hos Marcus hela dagen så har inte kunnat blogga ngt.
Nu är helgen slut och imorgon är det dax för skooola igen (Y) jippi..
Andra dagen med den nya klassen och nya skolan, vet inte vad vi ska göra imorgon förutom att ha samtal med mentorn, hoppas vi får gå hem efter det ;)
Ska äta upp maten och sen ska jag gå och duscha och sen sleeeepa tror jag, är sjukt trött!
påtal om sova, igår innan jag skulle sova så sträckte jag på mig med händerna upp i luften och då gick jag emot marcus lampa med massa spothlights lampor som vvarit på hela dagen och jävlar vad ont det gjorde .. så kunde inte sova på hela natten och marcus fick gå upp och hämta kylklamp o sånt och nu har jag två vattenblåsor på knogarna. huden smälte kändes det som!!!!!!!

palla..

Vaknade nyss och har satt på lite te nu för halsen o så. Jag hatar att va sjuk.. :(
Vid 3-4 ska jag till älskling och vi ska typ "passa" hans lillasyster så det blir nog bara 1 inlägg idag!
Jag tycker fortfarande att ni är jävligt dåliga på att kommentera vilket är tråååååkigt, w/e
ska dricka mitt te nu, hejdå.


pussssss

Fredag

Idag träffade jag klassen för första gången, jag hoppas det blir bra och det lär det bli!
Vi lekte bara namnlekar, tävlingar & gick igenom schemat, åt, fikade idag så det var chill och på måndag ska det nog bara vara 3 min samtal och sen får man gå hem tror jag!
Efter skolan så tog jag trean in till centrum & där mötte jag Ida som oxå slutat vi åt på donken och shoppade lite. Jag köpte ett par jeans faktiskt från gina, sjukt sköna och satt bra tycker jag :)
Vi tog bussen hem till mig vid halv 6 ungefär och då kollade vi film och kokade te och sånt, för min hals är förjävlig ush.

Btw. Tycker inte ni det är dåligt att 25an ska sluta gå och att 28an ska ha sin starthållplats i norrhammar och inte torsvik? så sjukt dåligt. nu går bara 27an och den går inte ens förbi hovslätt! helt sick & jag blir så arg!!


Pussssss


Torsdag kväll.

Klockan är 23.11 & jag ska gå och lägga mig för att imorgon börjar skolan!
Phew. klockan är ställd på 06.30 för att vid 07.10 kommer Julia till mig och vi går tillsammans ner till bussen som går 07.25, mycket siffror här känner jag! HAHA. menmen, sen bär det av mot den nya skolan och nya klassen, det är nervöst! Men inte lika nervöst som det har varit andra dagar..  för jag och julia ska gå i samma klass och 4 andra tjejer som jag känner så då har man ju någon man känner.
Det kommer nog bli en kanon klass på 32 st elever ;O !!
Men nu måste jag kila mig i bädd!

Pussssssssssssssssssssssss
Jag älskar marcus!

Torsdag

Igår kom marcus hem! Mysigt att ha honom hemma ingen :)
Jag åkte som sagt till flygplatsen och hämta han och där blev det kramkalas typ och sen åkte vi hem till honom och han packade upp det han köpt där. Så gulligt av han att köpa till hela sin familj och även till mig.
Fick 4 par björnborg, escada perfym och en navelpiercing. Jag kan säga att jag blev väääldigt överraskad över att jag fick en piercing AV HONOM..  eftersom att han sagt hela tiden när jag tjatat om att pierca navlen att jag inte får för honom, men nu jävlar! TACK ÄLSKLING, DU ÄR UNDERBAR! :*
Vid 19.00 åkte jag upp till tennisen för där skulle gamla klassen ha en liten träff ( sista träffen kanske), vi åt pizza och kollade på film. Jag åkte därifrån rätt tidigt för jag skulle till Marcus, när jag kom till honom vi var väldigt trötta så vi gick och la oss direkt när jag kom! 
Vi vaknade vid halv 2 och jag var vääldigt sjuk så min underbara pojkvän gick upp och gjorde te och kom ner med, sen har vi bara legat framför teven hela dagen!
Jag åkte hem vid 16.15 för jag och mamma skulle in till stan och hämta en gammal vän till henne från stockholm som ska vara hos oss till Söndag!


15 timmar..

Ungefär 15 timmar kvar tills marcushoney kommer till mig och jag längtar som ett fåååååår! :(
Men för att tiden ska gå snabbare så ska jag gå och lägga mig & när jag vaknar imorgon är det bara 5-6 timmar kvar till marcushoney kommer till mig och då längtar jag ingenting längre, happyfaaaaaaaaace :)
Godnatt på er alla!

Pusssssssss



 Vad tycker ni om bilden ? :D

Tisdag

Sitter här och har nyss ätit "färdiglagad" pizza som man bara sätter in i ugnen med Simon och niklas( som fyller år idag grattis på honom), de var gott det ! :)
Jag har fortfarande inte blivit frisk .. idag vaknade jag med värsta hesa rösten inte glad. Men blir gladare av tanken att marcus kommer hem imorgon och jag ska vara på flygplatsen när han kommer.
Marcus underbara mamma lotta ska hämta mig och ska vi till flygplatsen och vänta på marcus, victor, jesper & niklas när de landar :) jippi, har saknat han rejält och denna veckan har kännts som ett HELT ÅR! phew
Men ska lägga mig och kolla film nu

pusssssssssssssssss


 Jag och älskling. <3


lyckad slingning!

Som jag sa innan så skulle jag till Ida och slinga hennes hår och det blev lyckat och jätte fint (mäster frisören) är jag väll! nemen, jag tyckte det blev jätte fint & jag hoppas att Ida oxå tycker det.
Jag tog ingen bild på hennes hår men det kommer nog upp så småningom!
Jag åkte hem vid 7-halv 8 & mamma lagade hamburgare som jag åt och sen satte jag mig vid datorn, ska nog sätta mig framför teven en stund och sen ska jag gå och lägga mig!
Ska vända tillbaks på dygnet nu när skolan snart börjar (BOOOORING) !

Pusssssssssssssssssss


slingning på G!

Snart drar jag till sötnosen Ida för jag ska slinga hennes hår!
Hoppas det blir bra, annars så slår hon mig så jag kommer få massa blåtirer ;/ fan att jag inte gått på någon självförsvars utbildning!
jaja, men det borde bli jätte bra! för hon har det slingpaketet som både jag och min andra vän ida har användt och det har aldrig blivit orange för varken mig lr ida. Sådet blir nog bra! :D



 Såhär blev mitt hår när jag slingade mitt hår ! ( första slingningen)

Måndag

nixpix, här vaknade man inte frisk! Man har fortfarande förkylning och halsont, blir galen på det.
Ska värma lite vatten och göra honungs te nu (sägs att halsen blir bättre av honungs te?) och sen ska jag ta en ipren,duscha och lägga mig framför film.
Så tråkigt att bli sjuk nu precis när skolan börjar och så. :(
Menmen nu kurrar min mage så får nog kila och ta mig ngt att äta.
Det kommer nog in flera inlägg senare.

Pussssssssssss

filmkväll!

Har precis kollat på en film, den var väll bra .. har sett den 101 gånger bara!
Imorgon ska jag till Ida och slinga hennes hår, får hoppas det blir lyckat annars så är det ngt cepet ämne i hennes hår som gör det misslyckats!  ;) haha.
Jag tycker ni är väldigt duktiga på att gå in på min blogg & läsa men väldigt dåliga på att kommentera, vilket inte är så roligt! Hoppas det blir ändring på det!
Nu ska jag till sängs och hoppas på att få vakna upp frisk.

Ta hand om er,
Pusssssssssssss

ensamt

Sitter ensam i mitt rum ont i halsen,förkyld & allt är grått och trist, vart har solen tagit vägen ??!
Jag tycker att den ska komma tillbaka och påtal om det tycker jag att min kära pojkvän Marcus ska komma tillbaka från Turkiet nu.Dumma turkar som tar honom ifrån honom.. INTE OKEJ!
Men på onsdag så är han min igen och då ska han få många pussar och kramar, det är sjukt vad man kan sakna en person så mycket. Men jag hoppas att han har kul och solit och allting, och hoppas även att han tar med sig solen hem till sverige.. det skulle ju vara skönt att få lite sol nu innan skolan börjar. Fyra dagar kvar på sommarlovet och sen börjar "helvetet" ;/ fya dagar kvar? Det känns som det var igår man satt på skolavslutningen och väntade på att rektorn pratat klart och man blev fri från skolan. Men nu är det slut på det roliga för nu börjar allvaret igen, tidiga morgonar,läxer och blablabla... blir trött fort jag läser det!!



Söndag

Vaknde upp hos ida med ont i halsen och förkyld, det var inte skönt kan jag säga er, ushushush jag hatar det.
Men det lindrade en liten stund iallfall när vi hade druckit te till frukosten. Idag har vi inte gjort så mycket vi gick upp tog på oss, åt frukost, satte oss vid datorn och beställde bilder, msn, fb & musik sen kom min pappa och hämtade mig för han skulle in till Biltema och då kunde jag likaväl hänga med. Sen efter biltema kom vi hem och jag satte mig och åt och så. Nu ska jag sätta på en film för jag känner mig bad today ! :/
Jag hatar att va sjuk man orkar ingenting och fort man reser på sig så dunkar det i hela huvet och håret bara hänger och man är ofräsh och ja, jag hatar det!
pussssssssss
btw. jag orkar inte lägga upp en bild. Det får bli imorgon!



Kommentera tips på bra filmer!

Lördag

Jag och Ida vaknade vid 12 och då gick vi upp och tog på oss och gjorde chicken bits och nudlar, as gott!
Nu sitter vi här och lyssnar på musik, vi ska snart fixa lite gott till kvällen & sen tar vi bussen in till stan och möter Matilda och sen går vi mot vätterfesten och är där hela kvällen, hoppas kvällen blir lika lyckad som igår!
Ska nog ta och tvätta mina skor innan vi åker in, för dom blev VÄLDIGT smutsiga igår, för det var lergropar överallt som man gick i och vakterna bara skrattade och ba, hahaha detta är roligt det var 15e personen, typ.. aja.
Nu ska vi fixa oss så hinner inte sitta här och skriva, ni får ha en jätte mysig Lördags kväll! :)
Vi ska fira Pappa & Simon som har fyllt år tror jag, lr det sa's iallafall så, fårse. Jag är iaf inte hemma..

Take care/ julia!'

 Bild på mig i Jossans rum!


Vätterfesten- fredag!

Nyss hemkommen på vätterfesten!
Helt gaaaalet kul och vi ska dit imorgon oxå, dock inte lika mkt dricka kvar vilket inte gör allt lika roligt.
Jag och iduss tog iallafall bussen in till stan 18.10 och där öppna vi våran första xide(r?) och iduss cider pyste över och alla "ungdomskillar" vände huvudena mot oss som satt längst bak i bussen.. vi skämdes och visste inte va vi skulle säga så Iduss tog upp cidern och sa "SKÅL!". 
När vi kommit in till staden så mötte vi Matilda och vi gick mot vätterfesten, lr ska man säga sprang? för det kom ett helt gäng på 50 pers som var utklädda till läskiga zombies ( hade blod och annat läskigt i ansiktet, och de såg att vi var rädda för vi sprang o skrek så dom sprang efter oss). 
ja ifallfall, väl där inne så träffade man mkt folk och snackade mycket och annat, vi kunde inte dricka våra cider där inne för där var massa vakter+ poliser, så vi gick iväg och drack dom o annat, ska inte skriva allt för mkt för det hände så mycket.. 
Vi skulle med en buss in mot centrum men som var knöka full, men vi hoppade av för vi visste redan att vi skulle missa bussen hem. och ja så hände lite och så helt plötsligt satt vi på en taxi hem, weird aso! 

men sjukt kul och galen kväll hoppas den blir lika lyckad imorgon, nu ska jag och Iduss sova! Godnatt alla söta läsare! Pusssssssssssssssssssss

 SuddigaIduss & julia (:


 

Vätterfesten!

Om ungefär en halvtimme så kommer Iduss till mig och då ska vi Fixa oss och sånna grejer och göra chicken bits och nudlar och sen vid klockan 18.00 så ska vi ta bussen in till östra centrum där vi ska möta Matilda och sen ska vi till vätterfesten och kolla! Får se hur det blir där och hur länge vi stannar, för det ska ju regna och då är det inte kul att gå där och bli dygnsur och håret blir blött o slimmas fast vid ansiktet och sminket rinner, ush ! heeemskt.
Men jag hoppashoppashoppashoppas såhär !--------------------------! mycket att det inte regnar. 
Men nu måste jag gå och städa upp på golvet och dammsuga och sånt tills Iduss kommer!
Hoppas alla får en underbar kväll och så kanske vi ses på vätterfesen. :)

Pussssssssssss ♥


Parfymer

Jag hittade en sida där dom sålde smink,hudprodukter & parfyrmer billigare för både killar och tjejer.
Jag vill ha en parfym som luktar jätte gott och som luktar länge, men jag är verkligen usel på parfymer och har ingen koll på vilka som luktar gott.
Men jag fick faktiskt en parfym i julklapp av mamma, det var avril laving´s parfym och jag tyckte faktiskt den luktade jätte gott,förra sommaren fick jag parfymen escada (magnetism) av älsklingsmarcus och den luktade oxå jätte gott. 


Förslag på parfymer som luktar sjukt gott och som håller sig kvar länge ? :)


 Avril lavigne.        Escada magnetism.

något nytt med min blogg!

Ser ni något nytt med min blogg eller ? Jo, den har så mkt som fått en ny design. Det var inte jag som gjorde den utan my dear friend Linn (www.linnsplace.webblogg.se). Jag blev väldigt nöjd & tyckte den blev hur snygg som hellst. Det är ju roligare att blogga med en sånhär design än bland de vanliga som går att välja mellan..
Så nu kommer jag nog blogga mer och gå ut med min blogg mer när den har blivit snygg och fin! :)

Tack ännu än gång till linn, du är en ängel ! <3


Torsdag.

Idag skulle jag in till stan och äta mat med två fina kompisar, vi träffades vid 13.00 och gick mot h&m, för ida skulle köpa hårfärg & jag en dove-smörja-in-sig grej. Sen gick vi till chilithai och åt lunchbufé, det är sjukt vad gott det är och man äter så himla mkt och ångrar sig sen efter.. för då har man ont i magen.
Iallfall vi satt där i 3 timmar och snackade och åt och sedan skulle de åka hem på träning och match och jag skulle möta Ida för vi skulle fixa lite smått&gott tills imorgon för då blir det "ferre" på vätterfesten.
Ja vad mer ska jag skriva har inte hänt så mycket mer idag.. Jag ska nog ta något och äta & sätta mig framför nån bra film, någon som har bra förslag på filmer ? :)



Pusssssssssssssssssssssssssssssss

jag och bästavän iduss!
 Jag och bästavän iduss!

Onsdag.

Idag så åkte Marcus till turkiet i en vecka och det var väldigt svårt att åka ifrån honom. Jag saknar honom redan, det är verkligen hemskt! men när jag väl åkt ifrån honom fick jag skynda mig hem och fixa mig .. för jag skulle med en buss in till stan för att träffa Simon & julia. Julia kommer från stockholm så det var första gången vi träffades. Vi satt på brunnen, ett ställe där simon jobbar och heter radiolive. Medans han jobbade satt vi där och snackade med andra personer .. tex. alica och Rasmus som är bög, så vi fick sminka och platta håret på honom han blev väldig fin! Klockan 18.00 så hade simon jobbar klart och då kom hans pappa och skjutsade hem oss till Taberg och efter någon timme så kom Pontus och Axel dit och vi hoppade studsmatta, och gick i hans hus där det dött massa människor och påtal om det.. vid halv 12 innan jag skulle hem kollade vi på spökvideos på youtube och dom var verkligen riktiga och inget fake och jag var livrädd och sov mellan mamma och pappa inatt hehehe (:

Bild på simon,pontus,julia& jag.. Mannen bakom masken är så lite som Axel (:


jag vet inte vad jag ska skriva!

Hejjj!
Idag har jag inte gjort mycket.. jag har suttit vid datorn hela dagen & kollat på karate kid 2010! Den var sjukt bra, så den rekomenderar jag er att se! 
hmm, vad ska man skriva ? jag är alltid så lam & har inget att skriva :( 
Menmen, jag åt iaf nyss kvällsmat och jag åt friterade pommes med  kycklingfilé, fyhelvete vad gott det var .. helt awesome typ. 
Nu sitter jag här vid datorn igen och väntar på att marcus ska hämta mig så ska vi åka till honom och göra jag vet inte vad men något typ. hahaha. aja, ska fortsätta göra mig iordning nu, packa osv!
PAAANIC! jag vet inte vad jag ska säga men jag säger såhär ... hejdå!
 

pussssss  

Min kanin är cute!


klockan är 13.45

Klockan är 13.45 & jag har precis vaknat, WOW säger jag bara.. har nog aldrig sovit så länge utan anledning.
Det första jag gjorde när jag vaknade var att äta mat & nu ligger jag här i sängen igen med datorn i knät och tråkar. Vet inte vad som händer idag, men tror det blir en ligga-framför-film-dag, helt enkelt en slapp dag! Ibland behöver man faktiskt en slapp dag, för det är såååå otroligt skönt!
jag har typ sovit till 11 varje dag.. och då går dagarna som ett spjuth .. hallå det är redan agustimånad & då börjar skolan. Jag ska börja gymnasiet och en helt ny skola .. woaaah! alltid lika läskigt menmen man vänjer sig nog vid nya klassen.

pussss.


lördag.

Hejj, kom nyss hem från mullsjö .. För att igår var jag på 50 års fest hos min farbror som då förståss har fyllt 50 år !!
Vi skulle va där vid drygt 17.00, men vi kom 17.40 intressant ... Vi drack välkommstdrinkar & sådant gott.
Sedan var det bara att sätta på grillen och grilla köttet och sen var det dags att sätta sig och äta ;P
vi fick, fläskfilé, kyckling,kebabkött på en pinne och sådant gott. Vi spelade kubb och det blev 1-1.
Tiden gick och gick och sen var det tårta & godis och allt sådant, sen gick jag in med mina småkusiner och kollade film. Sen var klockan 03.30 och då var alla trötta och förberedda sig för natten..  Hela släkten skulle sova över där så jag och min familj + storkusin sov i källaren, farmor över våningen, mina kusiner m. familj i deras husvagn.. okej, det där var 0% ointressant att veta..  iallafall sen vaknade man då vid klockan 11 och ja.. vad ska man säga.. man packade ihop allt åt frukost och satt och snackade & sen åkte x)

pussss


RSS 2.0