Vätterfesten- fredag!

Nyss hemkommen på vätterfesten!
Helt gaaaalet kul och vi ska dit imorgon oxå, dock inte lika mkt dricka kvar vilket inte gör allt lika roligt.
Jag och iduss tog iallafall bussen in till stan 18.10 och där öppna vi våran första xide(r?) och iduss cider pyste över och alla "ungdomskillar" vände huvudena mot oss som satt längst bak i bussen.. vi skämdes och visste inte va vi skulle säga så Iduss tog upp cidern och sa "SKÅL!". 
När vi kommit in till staden så mötte vi Matilda och vi gick mot vätterfesten, lr ska man säga sprang? för det kom ett helt gäng på 50 pers som var utklädda till läskiga zombies ( hade blod och annat läskigt i ansiktet, och de såg att vi var rädda för vi sprang o skrek så dom sprang efter oss). 
ja ifallfall, väl där inne så träffade man mkt folk och snackade mycket och annat, vi kunde inte dricka våra cider där inne för där var massa vakter+ poliser, så vi gick iväg och drack dom o annat, ska inte skriva allt för mkt för det hände så mycket.. 
Vi skulle med en buss in mot centrum men som var knöka full, men vi hoppade av för vi visste redan att vi skulle missa bussen hem. och ja så hände lite och så helt plötsligt satt vi på en taxi hem, weird aso! 

men sjukt kul och galen kväll hoppas den blir lika lyckad imorgon, nu ska jag och Iduss sova! Godnatt alla söta läsare! Pusssssssssssssssssssss

 SuddigaIduss & julia (:


 

Kommentarer
Postat av: ida

sjukt nice helg, tack för allt älskling. :D <3

2010-08-15 @ 12:33:29
URL: http://ithilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0